Dystert.

November måste vara årets mest värdelösa månad.
Antarktis har flyttat in i min benmärg & är tydligen där för att stanna till juni.
Thank god så har jag min Onepiece men den är inte alls så bra som man kan tro för när jag väl klivit in i den så vill jag inte ta av mig den igen!

Annars så har jag för stunden 6 stycken levande blommor & det är skithäftigt.
Jag har insett att ger jag mina blommor namn & skapar en nära relation till dom så är det mycket svårare att plåga dom till döds

Annars så är det väl som det är har en ny F%())=?)***)=/% fantastisk chef som inte är någon chef men som tror att hon har någon sorts makt på jobbet, helt underbart. & när jag inte är där så står jag ute i ur & skur & skruvar pinnar (som man måste kalla för reglar & lär mig roliga ord som tex kottla. Underbart.


Väldigt mycket intressant, nu ska jag psykiskt förereda mig för att ge mig ut i kylan & kottla lite. Kul ord iallafall.


Ute är det svart & klockan är inte mycket.


En mindre ledig dag är avklarad & nu vill jag aldrig mer gå ut igen.
Visst är det kanske varmare än normalt ute men jag fryser. fryser & fryser.





















Så ledigt det bara kan bli.

Ledig från jobb & Johnny är på möte.
Alldeles ensam med 1000 saker att göra men jag gör ingenting.

Kanske borde jag bära in ett ton ved, städa, umgås med mina hundar, internetshoppa lite julklappar, bädda sängen, tvätta, diska, borsta håret, klippa gräset (kratta löv) allt som jag i vanliga fall inte hinner men jag sitter bara framför datorn hinkar i mig kaffe & glor.

Att bygga hus med en tidsoptimist är värdelöst, jag har ingen aning om hur lång tid saker tar & Johnny har ännu mindre koll. När vi började med tomtstyckningar & husritningar så sa Johnny att i år ( vilket var förra året ) så firar vi våra födelsedagar tillsammans i nya huset. Sen så skulle vi fira Julen i år i det nya huset & det kan bli ganska så knepigt & kallt med tanke på att än så länge har vi bara en platta med 1,5 varv syll.

Annars så är det snart första advent, min favorit del av julen. Julgardiner, julstjärnor, glögg & pepparkakor.


Hundarnanär dom väntade på tomten förra året.

RSS 2.0